Tuesday, August 4, 2009

Ja kerta kiellon päälle,

..jokohan alkaa pitsit kohta tunkea korvistaki ulos? Ystävä lähti juu lomilleen ja laiton hänen mukaansa sit setin (jep, touhusin niitä lisää =D ) tassiliinoja! Nyt en ihan kerenny kahdentoista liinan settiä tekemään koska päiviä oli vähän, mut seitsemän setti kuitenkin: kolme valkoista ja kolme pientä, sekä yks reunapitsein varustettu. Pakkasin nätisti pahvikoteloon ja pistin mukaan vähän suomikaramelleja. Siinä saa paikallista käsityöliikkettä pyörittävä rouva Anna ihmetellä mitä niille tekis - minuu ei paljoo painelis vaikka laittais myyntiin ja semmoset terveiset laitoinkin. Se oli ainoa asia josta hän ei pitänyt =D

Lankana edelleen Aida Coats, koukku nro 0,75 mm.

Kuriositeettina, eksyin paikallisen marketin lankaosastolle.. vimmattua. Saattaa olla virkkuukiintiöt täynnä ku alko kummasti neulelangat kuumottaa, setti puikkoja piti ostaa lisäksi, edelliset oli jo niin mutkilla kumminkin =)

Kiitos käynnistäsi, näkyilemisiin ^_^/

Note: this post originally was posted in English, and there was a small story about finding a proper backround template to one´s blog (as you might figure out from the comments).