Intro

"This blog is about the life of an artisan, a medieval freak, an Elder Scrolls -fan.. and is given for private use only, thank you!"

Etusivun pieni esittely englenderiksi ei paljastanu kaikkea? No, kahlaan läpi eloani turkulaisena neljännen polven harrastajakäsityöläisenä - isoisoäiti vaatetti perhettään suuren maalaistalon emäntänä jo viime vuosisadan alkupuoliskolla (ja sitä pidemmälle en (vielä!) tiedä).

Elämään tällä hetkellä kuuluu muinaistekniikan artesaaniopinnot - tietysti jos elon mittainen harrastaneisuus lasketaan ni kyllä kisälliksi itseni arvottaisin, saa väittää vastaan?

Ensimmäisen tilaustyön tein ollessani 12v. Se oli 6-säikeisestä kalalangasta 0,75 mm koukulla virkattu reunapitsi rullaverhoon (sama malli samoin speksein kuvassa). Tämä ehkä parhaiten kuvajaa perfektionismiin taipuvaa härkäpäistä habitustani joka ei aina osaa antaa periks sillonkaan ku tekee jo kipeetä =D

Opintojen lisäksi arkeen kuuluu tietenkin omat käsityöt ja -touhut, lisäksi paljon päivittäistä metsäilyä kera koiran. Arjen unelmissa, siellä jossain ja joskus, siintää pieni tupa keskellä metsää, kaukana sivistyksen ja nykyinfrastruktuurin liepeiltä. Ja mieluummin ennen kuin jälkeen nykyisten liepeiden romahtamisen ja eksistenssin häviämisen! Kyllä, oikeasti olen idealismiin taipuvainen =D

Pinnalla nyt: blogini on kovasti työn alla, käyn postauksia pikku hiljaa läpi (mistä johtuen välillä saattaa näyttää siltä et blogia ois päivitetty viimeks yli puoli vuosikymmentä sitten) Johtuu siitä että kaikki postaukset on vedetty takaisin luonnoksiksi ja palauttelen niitä - valtaosan suomeksi mut osa saa jäädä ihan ennalleen?!

Opiskelupainotteisen muinaisblogin postaukset niin ikään on siirtymässä tänne. Pahoittelut viivästelyistä ja kiitos, että niin moni on jaksanu heilua mukana! Kävijälaskuri on myös nollattu yli 35 000 kävijän jälkeen. Nöyräksi vetää \^_^/

Ja lopuksi: jos tykkää katsella kuvia ni jotain kokoelmaa töistäni löytyy slide -albumista yläoikealla, otsikolla "Matkan varrelta / Along the way". Uutta ja vanhaa, kovaa ja pehmeää - kaikkea siltä väliltä! Tervetuloa. Eiku -menoa =)

"..jotta perinteitä voitais toimivasti ylläpitää arjessa,
on ne voitava sovittaa nykyaikaan!" (Rauhalan emäntä)

..pidetään tuosta lujasti kii, kiitos sinulle lämmin vierailustasi!

No comments: