Friday, July 24, 2009

Blogivierailujen saldoja,


Bloggailun antoisampia puolia on ehdottomasti blogivisiitit ja löytää vastaus ongelmaan jota parhaillaan on potenut! Itsellä oli riesana kaikkialla lojuvat virkkuukoukut ja neulepuikot yms käsityövermeet joille ei oikein ollu mitään järkevää sijotuspaikkaa. Herkkiksenä mitkään metalliset purnukat ei käyneet (koska hirrrrwittävä meteli!) ja paffiset taas tuntu hajoavan heti kohta käsiin!

No, Lace Lovin´Librarian -blogista eksyin linkkien kautta Miss 376:n blogiin, siellä tuorein postaus ja postissa virkattu koukkurulla! Brilliant!! Toki oman version päätin tehdä sit ihan ompelemalla, oma virkkausjälki on niin pienellä koukulla näprättyä tuherrusta että siinä ois menny aika ja ikuisuus.

No, suunnittelemaan sitten vaan! Tai siis: tsekkaamaan mitä varastoista löytyy =D Ja löytyhän sieltä, viime kesän projekteista (keittiön tuolityynyt) jääneitä kankaita, värityski miellytti, sai kelvata! Vähän suunnittelua paperille ja tekemään, siinäpä se, eihän tuossa oikein kaavottamistakaan ollut. Takapuolelle laitoin löytämäni pitsinjämän mille en mitään muutakaan tarkotusta ollut keksinyt.

Yritän koota seuraavaan postiin jotain ajatuksia miten tuon toteutin, jos joku samaa ideaa haluaa käyttää ni vapaasti vain, tuo on niin ihanasti muokattavissa että varmaan tulen tekemään noita lisääkin, jahka varasto kasvaa =D

Seuraavaan postiin siis, kiitos käynnistäsi ^_^/

No comments: