Monday, July 20, 2009

Keittiöön pientä kiwaa, vol 2,

Aikaisemmat pari postia oli siitä tassiliinasta ja reunapitsistä - no hetki sitten kaffetta hakiessa oivalsin et tosiaan, onhan mulla ihan esimerkkikin siitä miten saman liinan reunapitsi toimis vaikkapa hyllyn reunassa. Mainiosti, näemmä!

Ja ilostuin  myös siitä et kuvaan saatiin aiemmin mainittu purkin kannen versiokin, lisäks tuossa on joku sipulipussukka (no, aika pieni sellaiseks) mut kuitenkin. Hirmu vimma nyt touhuta kaikkea pientä kivaa koko keittiö täyteen.. niin että se siitä tyhjien käsien syndroomasta =D

Ai niin ja tuon reunapitsin tein ihan samalla tavoin ku alkuperäisen ohjeenkin, ympyrän sijaan pitsi on vain virkattu parikerroksiseen ruutupitsiin (ruutupitsi puolipylväin ja 1kjs ruutujen välissä, koska sirompi lopputulos).

Ja alla vielä yks kuva miten tämän aloitin, ketjusilmukoita vaan niin paljon ku mitä tarvitaan sille tilaa (ja ehkä muutama vielä lisää varmuuden vuoks). Pieni kutistus onnistuu aina jos koko vähän heittää, mut isommaks ei  saa enää millään. Niin ja satiininauha on tässäkin, silläki pystyy vähän työtä rypyttämään jos liian isoks huljahtaa. Ni simmottis.

Kovasti kiitän käynnistäsi jälleen ^_^/

No comments: