Tuesday, July 21, 2009

Välipäivän touhuja,

..virkkauksesta nimittäin (tai käsitöistä ylipäätään). Ois pitäny tehdä paperihommia ja ajattelin et helpommin saa itseään niskasta kii ku pistää kaikki käsityöt visusti piiloon siks aikaa. No yritys hyvä ja sinnepäin?!

Huomasin nimittäin että aiemman postauksen isompi tassiliina oli unohtunut pingotukseen - olin tärkänny sen kevyesti sokerilla ja jättäny neuloinen päivineen korkin päälle kuivumaan.. no siinä pölyisiä papereita plaratessa houkutus kävi liian isoks: tauon paikka ja sen verran annetaan itsetehdylle käsityökiellolle periks että tärkätyn liinan saa ottaa pingotuksesta pois ja asetella se jonnekin arvolleen sopivalle paikalle. Ja ihastella sitä kaffekupposen kera vähän isommanki hetken verran =D

Päivän lopputulema oli se että sain paperit järjesteltyä ja iltasella sai jo antaa itelleen luvan kaivaa vermeet takaisin päivän mittaisesta naftaliinista! Kuvassa kyseinen liina somistuksineen! Aida coats, koukku 0,75 mm. Koko noin 16 cm.

Visiitistäsi kaunis kiitos, ohjeita luvassa seuraavissa posteissa..

2 comments:

Miss 376 said...

This looks beautiful, something to aspire to

Krystal said...

hello carolina, this is Krystal. Your following my blog and i dont really know how to use this yet so i wanted to know what that meant. thanks please comment!!!