Saturday, August 9, 2014

Pääkallojen vuoro päästä koukuille!

Huhu, se oikeasti on valmis?! Ei siinä, kyllähän mää joskus parisänkyynki päiväpeiton tein mut sittemmin ei oo ihan niin isoihin töihin tullu koskettua ja tuntuu et yhden villatakinki teko on yhtä pakertamista! Ajasta se ei oo kiinni, sitähän mulla on - mut kun pitäs vähän sitä malttiaki olla ja näissä asioissa tuntuu et sitä ei oo tähän päähän suotu pätkääkään =D

No mutta joo. Huivi ei kuitenkaan oo ihan niitä isoimpia malleja (tai ois ehkä ollu jos oisin valinnu paksumman langan ja isomman koukun), vaan kun en osaa isolla koukulla tehdä ni tein kakkosella. Ja puuvillalangalla (Lankamaailmasta). Oisko ollu jotain Baby Ull -lankaa en oo ihan varma?! Kooltaan tuo vastais ehkä jotain kaulan ympärille kiedottavaa versiota, eli ihan hartiahuiviksi sitä en laskis.

No, se valmistu ja kerkesin siitä jo iloita Facenki puolella, ennenku sinne lataamani (tuo sama ylläoleva) kuva pisti silmään.. hetkinen, jotain nyt kyllä puuttuu! No niinpä niin: hapsut =D

Ei siinä, tekemään vaan, lankaa oli jääny yli kun ostin sitä reilusti, uutta kerää ei onneks tarvinnu aukoa. Ja sain huivin tehtyä, alemmassa kuvassa vielä hapsujen tekoa.

Saldo? No, huiville ei itellä ollu mitään käyttöä joten se löysi tiensä erään taiteilijaherran kautta irlantilaisrouvan kaulalle! Oli ollut tyytyväinen miehensä tuliaisiin hän, ja sepä se on tekijälleen paras kiitos tehdystä työstä! Ohje huiviin löytyy esimerkiksi täältä!

Kiitos lämmin käynnistäsi,
oikein aurinkoista päivänjatkoa ^_^/

No comments: